Оксиженик / Oxygenic от Vitalis Pharma

Vitalis Pharma

Оксиженик / Oxygenic

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Енергетици, Изгаряне на мазнини Подкатегории: Синефрин, Синефрин Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
43 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 36410

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Синефринът спомага за разширяване на белодробния капацитет, като значително повишава оксигенацията на кръвта. Комбинацията с галангал активно засилва термогенезата и подпомага процеса на разграждане на мазнините без да влияе отрицателно върху натрупаната вече мускулна васа. Продуктът съдейства за по-пълно и детайлно провеждане на тренировъчния план, дава повече сила и енергия преди тренировка и намалява умората. ОКСИЖЕНИК е отлично допълнение към приема на други фатбърнъри.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 2 месеца.

Препоръчителна доза: 1 капсула дневно, след хранене, преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Оксиженик / Oxygenic от Vitalis Pharma

Оксиженик / Oxygenic

Подкатегории: Синефрин, Синефрин    Марка: Vitalis Pharma    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
43 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
43 лв.
37.88 лв.