Carbonex от Nutrend

Nutrend

Carbonex

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Енергетици Разфасовка: 12 Таблетки Съставки на продукта
11 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12960

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Таблетки, обогатени с енергетични и стимулиращи субстанции – кофеин, таурин, магнезий, витамин С, L-Карнозин, L-Аланин и ВСАА в оптимално съотношение 2:2:1. Характерно за тях е бързото освобождаване на енергия. Цялостният ефект се стимулира от факта че таблетките се разтварят в устата където ефективните субстанции преминават през устната лигавица.

Предназначени за: Незабавна доставка на бързо използваема енергия. Решение и профилактика на енерге- тични кризи през време на физическа тренировка. Нараства концентрацията и издръжливостта.

Начин на употреба : По 1-2 таблетки при нужда. Не се препоръчва да се използват повече от 2 таблетки в течение на 1 час. Максималния дневен прием - 4 таблетки дневноКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Carbonex от Nutrend

Carbonex

Категории: Енергетици
Марка: Nutrend    Разфасовка: 12 Таблетки
11 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
11 лв.
9.69 лв.