CAFFEINE KICK от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

CAFFEINE KICK

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Енергетици Подкатегории: Кофеин Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
-15%   12 лв.
1020 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 29172КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Mirela Loren
Mirela Loren
04 Февруари

До предния коментар - 300мг кофеин има на таблетка, допълнително има и монокристална целулоза и анти-слепващ агент. Никъде не пише капсулата, че тежи 300мг :D.

Относно продукта - със силно изразен ефект е. По принцип не пия кафе. Дълго време ползвах гуараната на същата марка, от която съм супер доволна. Но този път я нямаше и търсех някакъв заместител. Оказва се, че ми е доста силна дозата и ме разтреперва, използвайки сутрин за освежаване, но за тренировка е доста добре.
10 Август 2019

На листа със съдържанието пише, че таблетката е 300мг от които 65% са кофеин. Което реално си е 200мг кофеин. По добре си купете кофеина на HAYA Labs.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CAFFEINE KICK от Olimp Sport Nutrition

CAFFEINE KICK

Категории: Енергетици
Подкатегории: Кофеин    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 60 капсули
12 лв.
1020 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
10.2 лв.
9.6 лв.