Speed от PEAK

PEAK

Speed

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Енергетици Подкатегории: Зелен чай, Гуарана Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
26 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12795

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

SPEED е от голям интерес за онези, които пият срав- нително много кафе. Съдържа висока концентрация на зелен чай (95%) и гуарана (20% кофеин). Полифенолите на зеления чай могат да усилят до 400-500% термогенетичния ефект на ефедрина/ефедрата, респ. кофеина. Също така понижават количеството на ензима catecholo- methyl-transferase, който разгражда norepinephrine в тялото. От своя страна кофеинът редуцира ензима trancellular phosphodiesterase (разгражда влияещия се от norepinephrine cAMP).

Чрез полифенолите на зеления чай се ограничава също и действието на ензимите amylase, ornithine decarboxylase и липазните ензими, което води до 40 % по-слабо оползотворяване на мазни- ните в червата. Чрез свободната аминокиселина L-Tyrosine (сравни с раздел „АМИНОКИСЕЛИНИ”) този ефект се подсилва синергично, тъй като кофеина и ефедрина водят до увеличено използване на Tyrosine.

В резултат на това ободряващото действие се удължава, подобрява се концентрацията и не на последно място ГОРЕНЕТО НА МАЗНИНИ! При комбинирането на Speed с Tyrosine и евентуалното приемане на малко кафе, се случва следното:

➡ След 20 до 30 минути умората, напрежението и неохотата изчезват!;
➡ Физическата и умствената дееспособност се повишават значително!;
➡ Термогенезата се засилва за период от 5 до 7 часа! – Усвояването на хранителна мазнина спада с максимум 40% (chitosan и други fat blocker почти не могат да постигнат тази стойност)!
➡ Усвояването на въглехидратите намалява с максимум 10%!
➡ Както Tyrosine, така и Speed намаляват апетита, респ. силното чувство за глад!
➡ Полифенолите на зеления чай са много здравословни (много по-силни антиоксиданти от витамин C и витамин E)!

Действието е ефективно за 5 до 7 часа не само като Energizer, но и като Fat Burner!

Забележка: Поради съдържащия се в екстракта на зеления чай theanine, след приемането на Speed, човек не се чувства така “превъзбуден”, както след приемането на голямо количество кофеин и по принцип чувствителните към кофеин хора трябва да избягват да приемат Speed вечер, за да могат да спят (освен ако не са решили да правят парти:).

Начин на употреба : Speed - 1 капсула дневно с течност. Всяка капсула съдържа кофеин в количество, съдържащо се в чаша силно кафе.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияСъчетайте този продукт с

  Защо да изберете Fitness1.bg

  Безплатна доставка

  Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

  Подаръци

  Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

  Консултации

  FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

  Speed от PEAK

  Speed

  Категории: Енергетици
  Подкатегории: Зелен чай, Гуарана    Марка: PEAK    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
  26 лв.