NR-Peak от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

NR-Peak

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Енергетици Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-15%   47 лв.
3995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11149

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

NR-PEAK - Революционен продукт, доставящ енергия директно в клетките!

Ако някога изобщо е осъществявано важно научно откритие по отношение увеличаването на клетъчната енергия, то това е NR-Peak! Никога преди това не сме имали технология за орално „инжектиране” на клетките с горивото от което се нуждаят, за да съществуват и работят максимално добре.

Благодарение на добре проучените и патентовани съставки на Peak ATP®, които са ядрото на целия комплекс, формулата NR-Peak захранва клетките с АТФ – основния енергиен източник на клетъчно ниво. Без заобиколни пътища, отклонения, трансформации или захранване на второстепенни системи – приема на NR-Peak е като директно инжектиране на гориво в двигателя!

Многобройните допълнителни съставки, вкючени в състава на NR-Peak имат за цел да повишат буферния мускулен капацитет (рН – регулация) за отстраняване на ендотоксините и повишаване синтеза на азотен окис (NO), чрез подобряване на кръвния поток и снабдяването с кислород.

Синергизмът между тези екстремно мощни, клинично тествани, активни съставки, води до небивал прилив на енергия, като подобрява издържливостта и силата и драстично съкращава времето за възстановяване между отделните тренировки.

Начин на употреба : В зависимост от процента на чистата ви мускулна маса, приемайте 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули преди тренировка. В случай че тренирате сутрин, оставете интервал от 4 -5 часа между двата приема.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

FuriousDevil
FuriousDevil
19 Юни 2012

Tova probvano li e?Ima li efekt?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

NR-Peak от SCITEC Nutrition

NR-Peak

Категории: Енергетици
Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 90 капсули
47 лв.
3995 лв.