ECA от VemoHerb

VemoHerb

ECA

12345    4.3/5  (11 гласували)
Категории: Енергетици Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози Съставки на продукта
-25%   30 лв.
2250 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 15166

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ВемоХерб® ЕСА се използва за постигане сериозно понижение на теглото, изгаряне на излишните мазнини и представлява натурална алтернатива на комбинацията caffeine / ephedrine / acylpirine.

Доказва се тройна смес Caffeine anhydrous/ Сух екстракт от Citrus aurantium/ Сух екстракт от White Willow bark за оказване благоприятно влияние върху термогенезата и постигане изгаряне на излишните колограми.

Кофеинът е стимулант, който повишава енергията, активира за усилена тренировка и подпомага загубата на излишните килограми.

Синефринът в сухия екстракт от Citrus aurantium се характеризира със способността да взаимодейства с адренорецепторите, да подпомага метаболизма за изгаряне на излишните мазнини, като предпазва мускулната тъкан и да подтиска апетита синергично с другите активни съставки.

Сухият екстракт White Willow bark се стандартизира по отношение на салицин, който е природен източник на салицилова киселина и подобрява влиянието на кофеина и синефрина.

Салицинът съдейства за намаляване нивата на cAMP (естествена реакция на организма) и по този начин процесите на термогенеза се поддържат високо активни за по-дълго време.

ВемоХерб® ЕСА е хранителна добавка, която подпомага загубата на излишно телесно тегло, подобрява процеса на изгаряне на мазнини, увеличава енергията и повишава издръжливостта и силата на организма.

Препоръчва се за интензивно изгаряне на излишните мазнини от тялото и загуба на тегло. Добавката е ефективен термогенен стимулант с широк спектър на приложение.

Хранителна добавка ВемоХерб® ЕСА съдържа : 200,0 mg Caffeine anhydrous (безводен кофеин), 35,0 mg сух екстракт от Citrus aurantium (бергамот), стандартизиран по отношение на синефрин, не по-малко от 30,0 %, 60,0 mg сух екстракт от White Willow bark (кори от бяла върба), стандартизиран по отношение на салицин, не по-малко от 15 % и 135,0 mg пълнители: малтодекстрин, микрокристална целулоза и магнезиев стеарат.

Препоръчвана доза за дневен прием : 1 капсула три пъти дневноКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ECA от VemoHerb

ECA

Категории: Енергетици
Марка: VemoHerb    Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози
30 лв.
2250 лв.