Geranium от VemoHerb

VemoHerb

Geranium

12345    4/5  (7 гласували)
Категории: Енергетици Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
24 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 15168

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Биохимичната характеристика на билката кръвен здравец (Geranium sanguineum) е добре изучена. Коренищата съдържат дъбилни вещества, флавоноидни гликозиди, моноциклични сескитерпени, главно гермакрон, проантоцианиди, антоциани, полифенолни киселини и етерично масло в количество, определящо се от фазата на развитие на растението и часът от денонощието, в което се събира дрогата.

Свойствата на хранителната добавка ВемоХерб ® Geranium се определят от полифенолната комбинация флавоноидни гликозиди, дъбилни вещества, която стимулира продукцията на бели кръвни телца и най-вече лимфоцити, които са основната част от имунната защита на човешкия организъм.

Биохимичният афинитет на активните съставки към обвивката на вирусите предизвиква свързване с нея и последващо дезактивиране на вируса. Достатъчното количество флавоноиди в екстракта, които са едни от най-активните природни антиоксиданти, освобождава организма от токсичните вещества, образували се при развитието на инфекции. Последните изследвания върху свойствата на полифенолни комплекси в екстракти от корени на кръвен здравец показват изразени инхибиращо влияние върху развитието на патогенни вируси, бактерии, гъбички и ракови клетки.

Продуктът ВемоХерб ® Geranium се характеризира с изразени противовъзпалителни, имуностимулиращи и антиоксидантни свойства. Показва изразено добра профилактика в период на вирусни епидемии, укрепва общото здравословно състояние във възстановителния период след тежки инфикциозни и общи заболявания. Спомага за освобождаването на организма от образувани или натрупани токсини при медикаментозни и други отравяния и при възстановяване след лъчетерапия.

Прилага се профилактично за поддържане на здравословно ниво на имунната система за осигуряване на добър здравословен статус и подпомага устойчивостта на огранизма при контакт с вирусоносители и болни хора. Препоръчва се като поддържащ продукт при ракови състояния, след тежки инфекциозни и хематологични заболявания, както и при имунен дефицит.

Препоръчителна дневна доза : 1 – 2 капсули

Състав в една капсула : 200,0 mg сух екстракт от корени на Geranium sanguineum със съдържание на полифеноли, изчислени като катехин, не по-малко от 22 %, дъбилни вещества, изчислени като танин, не по-малко от 25 %, антоциани, изчислени като сума малвидин хлорид и цианидин хлорид, не по-малко от 0,3 % и 250 mg пълнители: малтодекстрин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Geranium от VemoHerb

Geranium

Категории: Енергетици
Марка: VemoHerb    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
24 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
24 лв.
21.14 лв.