Anabolic BOOST от Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition

Anabolic BOOST

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Енергетици, Здраве и тонус, Тестостерон стимулатори Подкатегории: Формули за мъже Разфасовка: 60 Таблетки, 30 Дози Съставки на продукта
-20%   78 лв.
6240 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33668

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Всеки, който тренира с високо интензивни спортове, включително тренировки с тежести, и по-специално Бодибилдъри, powerlifters, кросфитъри и др спортисти, знаят, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло, повишена сила и някои когнитивно-психологически аспекти.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до "канибализиране на мускулите ви" и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като "тест-бустери", т.е. с мощта на стимулиране на този хормон, е изключително впечатляващ и всъщност е "критичен" фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи.

Тесто-усилвателите непрекъснато се разкриват, описани като "агресивни" и "очарователни", термини, които служат за напомняне на добре познати допинг лекарства, с "закачливи" претенции, формули с смеси от екстракт от корен, понякога известни (по-често по-малко ..) и всички придружени от удивителни отзиви.

Това често са просто димни екрани за спортисти, жертви на фалшив подвеждащ маркетинг и с много компании, които предоставят оскъдна реална информация. Някои вещества имат истинско положително влияние (изследвания и анализ "говорят"), други малко значение за целите на строителя на тялото например, други .... много други са "хвърлени пари".

Точно както се случи с Tribulus Terrestris, фитоекстракта, който се използва от векове в Индия за увеличаване на мъжката и женската плодовитост, за да бъде незабавно привлечен под внимание от западната наука. В някои проучвания е установено ефективно действие на активната съставка на трибулуса, протодиосцина (стероидна сапонина), на нивата на андрогените, толкова много да повлияе на много компании.

В действителност, от там, стартирането на много добавки Tribulus Terrestris.

Но изследванията продължават и първите проучвания върху човешките същества започват да се появяват, също специфични за обучени мъже, или за спортисти, които практикуват спорт, като ръгби, и в края на тези проучвания не е възможно да се забележи не разликата в тестостерона или физическата сила между тези, които са приемали Трибулус и кой не. След поредица от идеи, свързани с ефективна, чувствителна, реална стимулация (а не минимална или временна, далеч от често използваните подвеждащи твърдения), научната общност потвърди, че Tribulus Terrestris при хората няма ефект, нито лутеин (LH), нито за производството на тестостерон или други андрогенни хормони, които да имат "обещаните" резултати, като чувствителни ефекти върху физическата сила и процента на мазнините.

Както винаги, отделът за изследвания и разработки на Yamamoto Nutrition винаги е на преден план и внимателен към света на изследванията, така че като се вземе под внимание всяка актуализация, ние работим за производството на най-добрите продукти, като суровините са с абсолютно качество.

AnabolicBOOST съдържа аспарагинова D-киселина, аминокиселина, която се образува главно в хипофизата, в хипоталамуса и в тестисите, която стимулира производството на сигнални молекули, които от своя страна усилват активността на "пратеника" на тестиса при хипофиза.

Това е аминокиселина, която стимулира организма да преобразува холестерола в тестостерон.

Аспарагиновата D-киселина е предимно невротрансмитер, концентриран главно в хипофизата (основната ендокринна жлеза) и в епифизата (отговорна за производството на мелатонин, хормона на съня) и се намира също и в клетките на Leydig, или в тези клетки. намиращи се в тестисите, които имат специфичната функция да произвеждат тестостерон и други много важни мъжки хормони. Смята се, че аспартатът изпълнява функция, подобна на тази на пратеника: получава сигнали от хипофизната жлеза и ги доставя директно в клетката на Лейдиг, която след това започва да върши своята работа чрез превръщане на холестерола в тестостерон, така че в резултат на това, D -аспарагиновата киселина трябва да благоприятства увеличаването на производството на тестостерон, подобрявайки приемането и предаването на съобщения между клетките и тестисите и обратно.

Това не е всичко, обаче, високите нива на L-аспарагинова киселина в мозъка причиняват хипоталамуса да стимулира отделянето на значително по-голям брой гонадотропин-освобождаващи хормони (GnRH), пролактин-освобождаващи хормони (PRFs) и хормони на освобождаване на хормони. (GHRH). Има няколко значими проучвания, демонстриращи благоприятното му въздействие върху хормоналните нива и плодовитостта при животните и особено хората, където е доказано, че D-аспарагиновата киселина, взета в продължение на 90 дни последователно, повишава нивата на тестостерон с 30-60% при мъже с плодовитост проблеми, както и значително да повлияе на параметрите на качеството на семенната течност и сега се превърна в елемент, широко открит в много специфични мъжки добавки.

AnabolicBOOST съдържа сминдух, друг фитотерапевтичен елемент, в който интересът е подновен след често противоречиви резултати, благодарение на съдържанието на фенузид, сапонин, който има положителен ефект върху ендогенното производство, което, подобно на тестостерона, се свързва със същите рецептори на тестостерон, когато има концентрация на фенузид от около 50%. Fenuside е в състояние да повиши нивата на тестостерон и има тестостероноподобно действие, свързва се с рецепторите и имитира неговите ефекти.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Raw Top

  Raw Top за хранителни режими
  130 лв. 11050 лв.

  Raw Top


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: Yamamoto Nutrition
  Разфасовка: 240 Таблетки, 48 Дози

  Yamamoto® Nutrition RawTOP е пълна висококачествена мулти-витаминна и мултиминерална хранителна добавка, съдържаща до 21 съставки, включително ботанически екстракти и други хранителни вещества. Поради интензивността и честотата на техните програми за тренировка, състезателите като бодибилдърите и б...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Anabolic BOOST от Yamamoto Nutrition

Anabolic BOOST

Подкатегории: Формули за мъже    Марка: Yamamoto Nutrition    Разфасовка: 60 Таблетки, 30 Дози
78 лв.
6240 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
62.4 лв.
58.72 лв.