Compress Brutus от Nutrend

Nutrend

Compress Brutus

12345    4.3/5  (4 гласували)
100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12958

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Чисто нов продукт на пазара на стимулантите. Продуктът има уникални съставки и революционен механизъм на опаковка- смесване на функционалните субстанции с аминокиселината L-Тирозин, поставена отделно в капачката на продукта. Болят ли ви мускулите? Случвало ли се е да нямате енер- гия за тренировка?

Вече имате на разположение най-доброто средство срещу всичко това - COMPRESS BRUTUS. Той не само премахва умората, но и снабдява изтощения организъм с необходимата доза качествена енергия, която се освобождава постепенно в организма и за продължителен период от време (до 12 часа). Как ще разберете, че L-Тирозин се е смесил с разтвора? Ори- гиналният жълт цвят се променя до червен. L-Тирозин е ами- нокиселина, притежаваща силен антикатаболен ефект.

Предназначен за: Изключително изтощен организъм и в ситуации, в които обичайно използваните стимуланти вече не действат. Подпомага концентрацията, и подтиска умората.

Начин на употреба : Максимум 1 опаковка на ден. Използвайте, когато усещате умора, изтощение или липса на енергия и мотивация за тренировка. Поради максималния стимулиращ ефект не препоръчваме да консумирате продукта късно следобед или през вечер.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Compress Brutus от Nutrend

Compress Brutus

Марка: Nutrend    Разфасовка: 20 x 60 мл
100 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
100 лв.
88.1 лв.