DIM / Diindolylmethane 100 mg от BIOVEA

BIOVEA

DIM / Diindolylmethane 100 mg

12345    4.1/5  (9 гласували)
5120 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 15701

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

DIM (Diindolymethane) 100mg 60 таблетки

Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс. Подобрява здравето на гърдите и поддържа здравословните нива на естроген, увеличава здравословната цервикална тъкан и намалява сиптомите на ПМС.

Състав: Витамин Е (витамин Е сукцинат) 50 IU, Ди-индолил метан (ДИМ) 100мг, Фосфатидил холин 25мг, Екстракт от плодовете на черен пипер (BioPerine®) 3мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1 до 4 таблетки дневно с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

ДИМ (дииндол метан): помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс.

• Подобрява здравето на гърдите
• Поддържа здравословните нива на естроген
• Увеличава здравословната цервикална тъкан
• Намалява симптомите на ПМС

Какво е ДИМ (ди-индол метан)?

ДИМ е фитонутриент (рацтителни хранителни вещвства), открити в кръстоцветни зеленчуци, като зеле, броколи, брюкселско зеле, карфиол, алабаш, къдраво зеле, ряпа и др. Тези растения са били култивирани в продължение на хиляди години и първоначално са били използвани за лечебни цели. Връзката между ДИМ и хормони, като естрогена може да се направи на молекулярно ниво.

ДИМ не е естроген или друг хормон, но имат общи характеристики и е слабо разтворим във вода. Подобно на естроген ДИМ може да се метаболизира само от спциален клас на цитрохром ензимите, които се намират в клетъчните мемебрани, в безводната част на клетките. ДИМ насърчава собственият си метаболизъм. Този специален метаболитен път и участващите ензими се припокриват точно с пътя и необходимите за метаболизма на естроген ензими.

Какво прави ДИМ (ди-индол метан)?

Допълването на дневният режим с ДИМ може далеч да измести производството на естрогенови меаболити, както опасния 16-хидрокси в полза на полза на полезния 2-хидрокси метаболит. ДИМ поддържа естрогеновият баланс, чрез увеличаване на полезните 2-хидрокси естрогени и намалява нежеланите 16-хидрокси. Доказано е, че ДИМ води до предпочетено образуване на естрогенови метболити, които са свързани със здравето на гърдите, ендометриума и тъканите на маточната шийка. Това уникално свойство отличава ДИМ от другите фитонутиенти. Source Naturals ДИМ се комбинира с фосволипиди, витамин Е и биоперин за по-добро усвояване.

ПМС симптоми на раздразнителност, агресия, напрежение, депресия, промени в настроението, задържане на вода, болки в гърдите или подуването са чести предменопаузни симптоми при жените. Наблюдава се подобрение на ПМС симптоми, след започване на употреба на добавки с усвоим ДИМ. Тези резултати показват, че ДИМ може да коригира естрогеновият дисбаланс .КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

DIM / Diindolylmethane 100 mg от BIOVEA

DIM / Diindolylmethane 100 mg

Подкатегории: Блокери с 1 съставка, Тестостеронни Буустъри    Марка: BIOVEA    Разфасовка: 60 Таблетки
5120 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
51.2 лв.
45.11 лв.