Estrodex / PCT Support от SAN

SAN

Estrodex / PCT Support

12345    4.3/5  (9 гласували)
Категории: Естроген блокери Разфасовка: 90 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
62 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10458

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Estrodex™ е нова разтръсваща формула, която е създадена да оптимизира и поддържа анаболната среда като значително понижава нивото на естроген и завишава това на тестостерона! Тази изключителна формула агресивно се бори със завишените нива на естроген, главно свързани с тежки стероидни, прохормонни и простероидни цикли!

Estrodex™ позволява на тези, които го използват да извлекат напълно всички анаболни ефекти от повишените нива на тестостерона, като избегнат отрицателните странични ефекти на естрогена, задържането на вода и натрупването на телесни мазнини, които обикновено съпътстват високите нива на тестостерон в тялото.
Estrodex™ се състои от специална комбинация от Urtica Dioica, Diindolemethane (DIM), 3,5,4' -trihydroxy-trans-stilbene и Calcium D-Glucarate.

Заедно тези съставки работят, като предпазват тестостерона от превръщането му в естроген. Estrodex™ също така работи, като преобразува активните естрогени в неактивни естрогенни метаболити, блокира естрогена точно в естрогенните рецептори, намиращи се в мъжката гръдна тъкан, и изхвърля излищният естроген от тялото.

Начин на употреба : Приемайте 3 капсули Estrodex 2 пъти дневно с храненията. Estrodex трябва да започне да се приема 3-4 седмици преди края на всеки цикъл и приемането му да продължи поне 4 седмици след него. Да не се превишават 9 капсули за 24 часа.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се използва от лица под 18 г. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не използвайте продукта ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с личният лекар ако имате сърдечни проблеми, проблеми с бъбреците или диабетКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Estrodex / PCT Support от SAN

Estrodex / PCT Support

Категории: Естроген блокери
Марка: SAN    Разфасовка: 90 капсули, 30 Дози
62 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
62 лв.
54.62 лв.