DIM (Diindolymethane) 200 mg от Supplement Spot

Supplement Spot

DIM (Diindolymethane) 200 mg

12345    0/5  (0 гласували)
36 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 29305

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс. Подобрява здравето на гърдите и поддържа здравословните нива на естроген, увеличава здравословната цервикална тъкан и намалява сиптомите на ПМС.

Употреба: Да се приемат 1 -2 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар.

ДИМ (ди индолил метан): помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс.

→ Подобрява здравето на гърдите
→ Поддържа здравословните нива на естроген
→ Увеличава здравословната цервикална тъкан
→ Намалява симптомите на ПМС

Какво е ДИМ (ди-индолил метан)?

ДИМ е фитонутриент (растителни хранителни вещества), открити в кръстоцветни зеленчуци, като зеле, броколи, брюкселско зеле, карфиол, алабаш, къдраво зеле, ряпа и др. Тези растения са били култивирани в продължение на хиляди години и първоначално са били използвани за лечебни цели. Връзката между ДИМ и хормони, като естрогена може да се направи на молекулярно ниво.

ДИМ не е естроген или друг хормон, но имат общи характеристики и е слабо разтворим във вода. Подобно на естроген ДИМ може да се метаболизира само от специален клас на цитрохром ензимите, които се намират в клетъчните мембрани, в безводната част на клетките. ДИМ насърчава собственият си метаболизъм. Този специален метаболитен път и участващите ензими се припокриват точно с пътя и необходимите за метаболизма на естроген ензими.

Какво прави ДИМ (ди-индолил метан)?

Допълването на дневният режим с ДИМ може далеч да измести производството на естрогенови меаболити, както опасния 16-хидрокси в полза на полезния 2-хидрокси метаболит. ДИМ поддържа естрогеновият баланс, чрез увеличаване на полезните 2-хидрокси естрогени и намалява нежеланите 16-хидрокси. Доказано е, че ДИМ води до предпочетено образуване на естрогенови метаболити, които са свързани със здравето на гърдите, ендометриума и тъканите на маточната шийка. Това уникално свойство отличава ДИМ от другите фитонутиенти. Source Naturals ДИМ се комбинира с фосфолипиди, витамин Е и биоперин за по-добро усвояване.

ПМС симптоми на раздразнителност, агресия, напрежение, депресия, промени в настроението, задържане на вода, болки в гърдите или подуването са чести предменопаузни симптоми при жените. Наблюдава се подобрение на ПМС симптоми, след започване на употреба на добавки с усвоим ДИМ. Тези резултати показват, че ДИМ може да коригира естрогеновият дисбаланс .КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

DIM (Diindolymethane) 200 mg от Supplement Spot

DIM (Diindolymethane) 200 mg

Подкатегории: Блокери с 1 съставка, Тестостеронни Буустъри    Марка: Supplement Spot    Разфасовка: 60 капсули
36 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
36 лв.
31.72 лв.