Enduro Snack Gel 75g от Nutrend

Nutrend

Enduro Snack Gel 75g

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Заместители на хранене Разфасовка: 10 x 75 грама Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12993

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Богата на въглехидрати енергийна храна, предназначена за употреба при интензивно мускулно натоварване, особено при спортисти.

Специален енергетичен гел с постепенно освобождаване на енергия. Основният енергиен потенциал се създава от специален тип въглехидрати (палатиноза), които са с удължено действие и постепенно усвояване, без да намаляват осмолитета. Добавените ефективни субстанции усилват действието на продукта - 500 мг BCAA в съотношение 2:1:1; таурин, глицин, L-карнозин, L-аланин.

Гелът е идеален за доставка на енергия по време на интензивно физическо натоварване. Благодарение на факта, че палатинозата не влияе на крайния осмолитет в храносмилателната система, и че гела не съдържа минерали, продукта може да се комбинира със спортни напитки и не предизвиква стомашни проблеми.
*Доставка на енергия; *Решаване на проблеми с криза за енергия; *BCAA за защита на мускулната маса; * L-аланин и карнозин – намаляват киселинността в организма; *Таурин и глицин за отдалечаване на физическата умора и повишаване на концентрацията.

Начин на употреба : 1 туба около 20 минути преди физическо натоварване. В течение на един час могат да се използват 1-2 туби. Деца над 15 години могат да използват 1 туба дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Enduro Snack Gel 75g от Nutrend

Enduro Snack Gel 75g

Марка: Nutrend    Разфасовка: 10 x 75 грама
35 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35 лв.
30.84 лв.