Progen от Reflex

Reflex

Progen

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Заместители на хранене Разфасовка: 20 x 80 грама Съставки на продукта
101 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12213

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Комплексна формула! Уникален заместител на хранене! 40гр. протеин, глутаминови пептиди, пробиотици витамини и минерали. Всичко, от което тялото Ви се нуждае! Най-добрият заместител на хранене, който може да се купи с пари!

Новият подобрен Progen® е създаден за хора, които имат потребност от най добрата храна. Нашият стремеж към постигане на все по-високо качество на храните ни мотивира за постоянно разработване на иновации в областта на спортното хранене. Нашият отдел за изследователска и развойна дейност внимателно оценява и разработва всеки аспект на Progen®, за да Ви убедим, че той надминава всеки друг заместител на хранене по отношение на хранителен състав, вкус и удобство при използване.

Нова подобрена протеинова комбинация.

Нашата нова собствена комбинация от протеини е внимантелно подбрана от студено обработени, ултра филтрирани, неденатурирани мицелен казеин, протеин от яйчен белтък, суроватъчен протеин и Digezyme® ензими. Той осигурява 40 грама протеин и пептиди, като добавка използваме Lactospore® sporogenepro-biotics, същия тип пробиотици които често намираме в йогурта и здравословните напитки, но в много стабилна форма.

Органичен пълнозърнест източник на въглехидрати От години досега повечето заместители на хранене са използвали малтодекстрин като източник на въглехидрати, фактически в предишната формулировка на Progen® е използван малтодекстрин. Той има два важни недостатъка. На първо място той не съдържа никакви фибри и на второ място има висок гликемичен индекс, което значи, че много бързо повишава нивата на кръвната захар. Progen® е най-добрият заместител на хранене от своя вид, съдържащ изключителна комбинация от ечемик и овес. Този органичен източник на въглехидрати осигурява нисък гликемичен източник на енергия заедно с естествено съществуващи витамини, минерали и диетични фибри.

Защо органични?

Органичното селско стопанство е безопасна, самостоятелна система, произвеждащо здравословни реколти и животновъдство без ущърб на околната среда. То избягва използването на химически торове и пестициди в почвата, разчитайки вместо на висок добив на растително разнообразие, плодородна почва и здравословна реколта. Органичен е термин, дефиниран от закона и цялото производство и преработка на органичните храни се контролира от цяла поредица закони.

Предвид темата околна среда, фабриката на Reflex Nutrition понастоящем се снабдява с електричество, добивано от 100% възстановима енергия, така че всички Reflex продукти “по-зелените” алтернативи.

Reflex отправя предизвикателство към конкуренцията с Новия подобрен Progen®.

Не всички MRP's съдържат бавно отделящи се шбщMicellar Caseinш/бщ и изолат на яйчния белтък.

Нашият Micellar Casein се произвежда с минимална преработка. Фактически той е вероятно най-малко преработения от всички млечни протеини. Обезмасленото мляко е ултра филтрирано за да премахне всякаква мазнина и лактоза, протеина, който остава е чист натурален млечен протеин съдържащ неденатуриран Micellar Casein и малък процент естествени суроватъчни пептиди. Протеинът от яйчен белтък дълго време е бил основен източник на протеини за атлетите и бодибилдърите поради отличния си профил на аминокиселини и високата си биологична стойност .

Само Reflex използват неденатурирани яйчни белтъци, получени от най-пресните яйца и тестване, че нямат салмонела. Изолатът от яичен белтък е за предпочитане пред цели яйца, тъй като практически не съдържа никаква мазнина или въглехидрати и има средна степен на абсорбиране.

НЕ СЪДЪРЖА евтини минерални оксиди. Магнезиев оксид и другите метални оксиди не са за серията продукти на Reflex и не се използват в Progen ®. Железният окис например е ръждата. Progen® съдържа САМО Amino Acid Chelated Minerals (свързани минерали).

Само в Reflex използваме скъпи свързани минерали, които се комбинират с амино акиселините, както и патентованата технология Bioperine®, осигуряваща бионаличност за добра абсорбция. Новият подобрен Progen® съдържа натурален витамин К2 и чудесния витамин В12.

Витамин К2 е най-биологично активната форма на витамин К. Проучена е неговата роля за здравината на костите и сърдечната функция, докато витамин В12 като метилкобаламин е най-бионаличната и най-използвана форма на витамин В12. Много малко марки използват ензими или пробиотици. Reflex използва Digezyme® ензими за подпомагане на усвояването на протеина, мазнините и млечните захари.

Lactospore® pro-biotics се добавят за да осигурят полезни чревни бактерии като тези в йогуртовите напитки, рекламирани по телевизията. Някои марки не използват допълнителни съставки, Ние използваме антиоксиданти Opti MSM, Linumlife (ленено семе), Choline и Betaine за отличен продукт.

Някои марки имат максимална цена за неконкурентен продукт - Progen® предоставя отлично качество за парите си и осигурява 40 грама от най-добрия протеин, 20 грама органичен пълнозърнест въглехидрат и над 30 витамина, свързани минерали и антиоксиданти.

Начин на употреба : Изсипете съдържанието на един пакет в 400-500 милилитра вода или мляко.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Progen от Reflex

Progen

Марка: Reflex    Разфасовка: 20 x 80 грама
101 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
101 лв.
88.98 лв.