MyoMax от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

MyoMax

12345    4.8/5  (4 гласували)
-15%   63 лв.
5355 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11145

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

MyoMax® осигурява 40 грама висококачествен, студено обработен, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат и микрофилтриран в кръстосан поток неденатуриран суроватъчен протеин изолат (CFM® WPI), които са богати на протеинови микрофракции. Добавени са девет грама аминокиселини, за да се получат общо 49 грама протеин и аминокиселини, които осигуряват важния за Вашите мускули азот.

MyoMax® съдържа повече от 12 грама верижно-разклонени аминокиселини, които първи се оползотворяват при интензивна тренировка. За да се увеличи процентът на усвояване и ефективността на аминокиселините е добавен Aminogen®, патентованата матрица от протеинови ензими.

MyoMax® съдържа в 1 доза 12 грама глутамин - преобладаващата аминокиселина в мускулните клетки, която играе главна роля за увеличаване на клетъчния обем и за укрепване на имунната система.

MyoMax® набавя 7,5 грама от най-чистия немски креатин монохидрат CreapureTM, както и необходимите количества декстроза и фосфати, съзадващи оптимална среда за усвояването на креатина.

MyoMax® съдържа прецизно количество рибоза. Тази нова добавка за клетъчна енергия се оказва за атлетите също толкова мощна, както креатина. Рибозата подпомага новия синтез и внасянето на нуклеотиди като РНК, ДРНК и АТФ, с което обезпечава енергия за клетките и подобрява време за възстановяване. Рибозата въздейства синергистично с креатина и крайният резултат от комбинираното им приложение е по-значим, отколкото общото действие на тези субстанции поотделно.

Аргининът - прекурсор на азотния окис, се съдържа в MyoMax® в значителни количества. Неговият ефект се изразява във подобряване кръвоснабдяването на мускулната тъкан, повишаване на физическата издържливост и ускоряване на възстановяването.

Чрез добавяне на таурин и на редица витамини MyoMax® се превръща в краля на всички продукти, използвани като заместители на храненето.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

deadguuy
deadguuy
19 Юли 2011

kolko grama e dozata ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

MyoMax от SCITEC Nutrition

MyoMax

Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 1320 грама
63 лв.
5355 лв.