MyoMax Professional от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

MyoMax Professional

12345    5/5  (3 гласували)
-15%   68 лв.
5780 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11147

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

MYOMAX™ Professional е най-новият шедьовър сред инженерно-разработените храни – формула, която включва абсолютно всички необходими съставки, с което ви спестява неудобството от ежедневния прием на различни хранителни добавки.

MYOMAX™ Professional съдържа 40 грама най-висококачествен суроватъчен протеин изолат и концентрат (CFM®WPI) и двата с изключително високо съдържание на протеинови микрофракции. Допълнително са добавени 9 грама аминокиселини, с което общото съдържание на протеин и аминокиселини – необходими за да осигурят азот на мускулите, нараства до 49 грама. Обогатен с новата матрица аминокиселини BCAA XPRESS, MYOMAX™ Professional съдържа повече от 12 грама ВСАА в доза, а за тях се знае, че движат протеиновия синтез и освен това са първите аминокиселини, които се изразходват по време на интензивна тренировка.

MYOMAX™ Professional съдържа и 12 гр глутамин в доза – най-изобилната аминокиселина в мускулните клетки, която има ключова роля за увеличаване обема на клетката, а също и за поддържане на имунната система. Глутаминът в MYOMAX™ Professional обаче не се ограничава само до L-глутамин, който е използван най-вече от чревния тракт и имунната система, а е представен от нашата супер-глутаминова матрица G-BOMB, която включва различни, много по-стабилни и по-усвоими форми на глутамина.

MYOMAX™ Professional ви зарежда със 7.5 грама чист креатин монохидрат, както и необходимото за усвояването му количество декстроза. Креатиновият компонент в тази нова формула също е осъвременен с добавянето на новата мулти-векторна креатинова матрица ATTACK!

Аргининът, познат като прекурсор на азотния окис, присъства в значителни количества в състава на MYOMAX™ Professional. Той подобрява кръвообръщението и притока на кислород към мускулната тъкан, което от своя страна повишава физическата издържливост, като при това необходимия за възстановяване период значително се скъсява. Вместо обикновения аргинин обаче, състава на MYOMAX™ Professional е допълнен от HEMO-NO аргининов комплекс, който повишава нивата на азотния окис, подобрява преноса на хранителни вещества към мускулите и води до невероятно напомпване, като ефекта от него се запазва дълго след това, а не само по време на тренировка.

MYOMAX™ Professional е значително подобрен с добавянето на Palatinose™ - дизайнерски въглехидрат с нисък глицемичен/инсулниов индекс, който осигурява продължителен енергиен източник, без спадове в стойностите на кръвната захар.

Разбира се, в състава на MYOMAX™ Professional са включени „най-горещите” съставки, като карнозиновия бустер бета-аланин, който ефективно повишава силата и издържливостта.

Добавянето на таурин и пълната гама витамини, превръщат съвсем оправдано MYOMAX™ Professional в „краля” на всички иженерно разработени храни. Тази формула не съдържа аспартам!

Начин на употреба : Смесете 1 доза (3 мерни лъжички) с 500 мл мляко или вода. Използвайте MYOMAX™ Professional съобразно нуждата ви от креатин в зависимост от телесното тегло. Приемайте 1-2 дози дневно – сутрин на гладно, веднага след тренировка или като заместител на хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

MyoMax Professional от SCITEC Nutrition

MyoMax Professional

Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 1320 грама
68 лв.
5780 лв.