ACU Joint + от 4+ nutrition

4+ nutrition

ACU Joint +

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 30 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33504

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Колаген (33-38%): предимно от тип I, необходим от васкуларната система, кожата, сухожилията на сухожилията, хрущяла на ставата и костите. Колагенът тип I е по-абсорбируем и смилаем от друг вид колаген. Той активира синтеза на хиалуронова киселина и ендогенен колаген в хрущяла и където е необходимо.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА (4%): това е много важно за хрущяла на кожата и ставите. Това е фундаментално за раните на кожата и възстановяването на щетите и е важно при смазването на ставите. Няколко проучвания са доказали, че само висококачествените молекули на хиалуроновата киселина като тази в Ovomet® (над 650kDa) са ефективни при ставите и здравето на кожата.

ГЛЮКОЗАМИН (2%), ХОНДРОИТИН СУЛФАТ (2%): те са ефективни протектори на хрущяла, синовиална мембрана и суходолна кост. Докато хондроитин намалява и спира няколко фактора, които предизвикват възпалителни процеси, глюкозаминът активира синтеза на колаген.

LYSOZYME (1%): този ензим е мощен активатор на имунната система и е важен антибактериален. Използва се за реактивиране след настъпване на имуносупресивно лечение (рак или след трансплантация на орган) и за модулиране в случай на автоимунни заболявания.

SULFUR AMINO ACIDS (10%): те образуват критичен субстрат за протеинов синтез и синтезират хондроитин матрицата на хрущяла и синтезата на GAG (гликозаминогликан). Подоптималните приема на SAA (Сярна аминокиселини) по време на прекомерно обучение могат да окажат провъзпалително влияние.

Ovomet® е по-ефективен благодарение на синергията на неговите съединения. Няколко проучвания доказват, че синергията на компонентите е между 5 и 6 пъти по-ефективна от ефектите на самите компоненти.

OVOMET®:

– Намалява болката
– Намалява възпалението
– Поддържа и регенерира хрущяла
– Подобрява еластичността на сухожилията и сухожилията, намалявайки вероятността от наранявания
– Укрепва ставите чрез подобряване на тяхната гъвкавост и функционалност
– Предотвратява наранявания на ставите
– Положителни резултати от първите дни
– Лекува артрит и остеоартрит (ревматично заболяване)
– 100% природен продукт без странични ефекти
– Съдържа повече от 36% от есенциалните аминокиселини
– Много ниска дневна доза: 300 mg
– Без глутен.

Последните двойно-слепи и плацебо контролирани проучвания показват намаляване на болката с 28% за 5 дни при хора, упражняващи умерена физическа активност, докато при плацебо групата не са наблюдавани ползи. Тези намаления на болката след 50-дневно лечение са достигнали до 50% при бегачите и 60% при спортисти, които практикуват кръстосано кръвотечение.

В допълнение към съвместното подобрение по отношение на болката, сковаността и функцията, е доказано, че Ovomet® предотвратява наранявания в сухожилията и сухожилията поради способността му да увеличава еластичността си в сравнение с плацебо групата с 40%.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 29:29:03
  Gold Line / Gold Glutamine за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Gold Line / Gold Glutamine

  300 грама, 60 Дози
  3795 лв. 1898 лв. (-50%)
  Купи

  Gold Line / Gold Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 300 грама, 60 Дози

  Kevin Levrone Gold Line / Gold Glutamine е 100% чист, висококачествен глутамин с отлична разторимост! Глутаминът е сред най – изобилствaщите аминокиселини в нашия организъм, заема около 60% от аминокиселините в мускулите ни. При тежки физически тренировки, нейните запаси се израходват бързо и за това е препоръчително, след високо – интензивни и тежки тренировки да се приема в допълнение към хра...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ACU Joint + от 4+ nutrition

ACU Joint +

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 30 капсули, 30 Дози
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.