R-GEN Joint+ от 4+ nutrition

4+ nutrition

R-GEN Joint+

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 14 Сашета Съставки на продукта
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33577

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разредете 1 саше в 100 мл. вода

Fortigel В е съединение на колагенни пептиди, получени чрез ензимна хидролиза. Чрез този процес пептидите се оптимизират, за да максимизират стимулацията на клетките, участващи в биосинтезата на колагена. Колагенът е основният структурен компонент на кожата и тъканите и носи отговорност за тяхната устойчивост. В телата ни тенденцията е да се фрагментира през годините, оставяйки на тъканите някои видими признаци като загуба на еластичност. Поради това е полезно да се допълни колагенът, за да се стимулира собственият му синтез от тялото. Това може да се постигне чрез осигуряване на правилния резервоар на аминокиселини чрез най-бионаличната форма, която е представена от колагеновите пептиди. Всъщност те съдържат 18 аминокиселини, включително 8-те важни, и са богати на глицин, пролин и хидроксипролин. Последните съставляват около 50% от колагенните пептиди и определят различни функции. Gelita Bioactive Collagen Peptides (BCP) са състав на различни специфични пептиди, оптимизирани за специфични физиологични ползи. Пептидите се получават от високо контролиран производствен процес на колаген, който се определя при условия на хидролиза, които позволяват абсорбцията на 95% от продукта през първите 12 часа. В резултат на това GELITA Bioactive Collagen Peptides се различават по физиологична функционалност. Те са оптимизирани за максимално стимулиране на типовете човешки клетки, участващи в биосинтезата на колагена.

Ефектът на колагенните пептиди върху увеличения синтез на извънклетъчна матрица се основава на два механизма:

Доставянето на типични колагенни аминокиселини като ценни градивни елементи,

Стимулира клетъчния синтез.

FORТIGEL на GELITA е новаторска съставка за регенериране на ставния хрущял. Колагенният протеин представлява почти 70% от масата на хрущяла. Оптимизираните специфични колагенни пептиди на Fortigel® са доказали, че активират растежа на нов хрущял чрез стимулиране на клетките, като по този начин спомагат ставите да станат гладки и подвижни. Поддържайки хората физически активни и мобилни, Fortigel® се доказва, че е в състояние да подобри качеството на живот. Ефективността на Fortigel® е научно изследвана в многобройни проучвания. Според публикуваните проучвания, перорално прилаганият Fortigel® се абсорбира в червата и се натрупва в хрущяла. Поглъщането на Fortigel® стимулира увеличаването на метаболизма на тъканта на хрущяла.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

R-GEN Joint+ от 4+ nutrition

R-GEN Joint+

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 14 Сашета
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
55 лв.
48.46 лв.