Остеовит Плюс от Vitalis Pharma

Vitalis Pharma

Остеовит Плюс

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 60 капсули, 20 Дози Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 36412

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ОСТЕВИТ ПЛЮС помага при костно-ставни проблеми. За максимална костна подкрепа, капсулите ОСТЕОВИТ ПЛЮС съдържат комплекс от минералите калций, фосфор и бор, които са необходими за поддържане на здрави кости и зъби. В комбинация с витамин D и витамин К1, ОСТЕОВИТ ПЛЮС оказва благотворно влияние върху костната система, мускулите и зъбите и възпрепятства развитието на остеопорозата. Синергичното действие на съставките спомага за максималното усвояване на калция в организма. ОСТЕОВИТ ПЛЮС оказва положителен ефект върху състоянието на косата, ноктите и кожата и допринася за повишаване на имунитета.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 20 дни.

Препоръчителна доза: 3 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: средноверижни триглицериди от кокос, магнезиеви соли от мастни киселини и желатин.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Остеовит Плюс от Vitalis Pharma

Остеовит Плюс

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: Vitalis Pharma    Разфасовка: 60 капсули, 20 Дози
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.