Glucosamine от BioTech USA

BioTech USA

Glucosamine

12345    4.3/5  (4 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Глюкозамин Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
15 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11056

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Глюкозаминът е естествено срещаща се в човешкото тяло аминозахар, която се използва директно за изграждане на ставите и е прекурсор на други много важни компоненти на ставите като хондроитин.

Не е достатъчно да притежаваш качествена мускулатура и нисък процент телесни мазнини. Много е важно да се погрижиш и за състоянието на костите и ставите, в противен случай упражненията няма да доставят удоволствие а болка и спортната ти кариера ще приключи много бързо.

GLUCOSAMINE 500 е превъзходен продукт, който е предназначен не само за спортистите но и за всички хора които искат да забавят дегенеративните поцеси в ставите.

Дори да не спортувате активно, вашите стави са подложени ежедневно на натоварване и с течение на времето се износват. GLUCOSAMINE 500 може да ви помогне да “удължите живота” на вашите стави и да намалите риска от увреждане. GLUCOSAMINE 500 не просто намалява дискомфорта в опорно-двигателния апарат, той помага да се възстанови цялото тяло.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка 3 пъти на ден.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Glucosamine от BioTech USA

Glucosamine

Подкатегории: Глюкозамин    Марка: BioTech USA    Разфасовка: 60 капсули
15 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
15 лв.
13.22 лв.