Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength от NOW Foods

NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength

12345    4.9/5  (8 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Глюкозамин, Хондроитин Разфасовка: 60 Таблетки Съставки на продукта
63 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11605

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Здраве за стави и хрущяли
➡ Поддържа нормална функция на стави
➡ Високо потентна формула

Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine) човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

С възрастта производството на Глюкозамин (Glucosamine) намалява, вследствие на което се наблюдава износване на ставите и връзките, свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване, което налага и допълнителния му прием под форма на добавка.

Хондроитин (Chondroitin) е една от главните съставки на хрущялите. Хондроитин (Chondroitin) спомага задържането на вода и хранителни вещества, той също способства за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, който не е кръвоснабден. Чрез въпросното снабдяване на хрущяла с хранителни вещества се гарантира неговата здравина. Glucosamine & Chondroitin Extra Strength е формула, изключително полезна за хора с проблеми в ставите и спортисти.

Начин на употреба: 1-2 дози дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Андрей Василев
Андрей Василев
24 Април 2015

тренирам активно и с течение на времето се появи болка в коленете,вече трети месец пия този продукт и се чувствам много по-добре и мога да тренирам пълноценно.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 03:02:18
  Anabolic Flex за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Anabolic Flex

  30 Пакета, 30 Дози
  6795 лв. 3398 лв. (-50%)
  Купи

  Anabolic Flex


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 30 Пакета, 30 Дози

  Kevin Levrone / Anabolic Flex е супер формула за възстановяване на ставите и хрущялите, която подобрява тяхното движение и функции, както и облекчава болките. Продуктът съдържа 4-ри различни комплекса, всека допринасящ за цялостния ефект като те биват: • Укрепващ, която помага за възстановяването на плътността и здравината; • Смазващ, която облекчава болките, като намалява търкането; • Подкрепя...


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength от NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength

Подкатегории: Глюкозамин, Хондроитин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 Таблетки
63 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
63 лв.
55.5 лв.