Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength от NOW Foods

NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength

12345    4.9/5  (8 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Глюкозамин, Хондроитин Разфасовка: 120 Таблетки Съставки на продукта
110 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11606

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Здраве за стави и хрущяли
➡ Поддържа нормална функция на стави
➡ Високо потентна формула

Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine) човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

С възрастта производството на Глюкозамин (Glucosamine) намалява, вследствие на което се наблюдава износване на ставите и връзките, свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване, което налага и допълнителния му прием под форма на добавка.

Хондроитин (Chondroitin) е една от главните съставки на хрущялите. Хондроитин (Chondroitin) спомага задържането на вода и хранителни вещества, той също способства за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, който не е кръвоснабден. Чрез въпросното снабдяване на хрущяла с хранителни вещества се гарантира неговата здравина. Glucosamine & Chondroitin Extra Strength е формула, изключително полезна за хора с проблеми в ставите и спортисти.

Начин на употреба: 1-2 дози дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Андрей Василев
Андрей Василев
24 Април 2015

тренирам активно и с течение на времето се появи болка в коленете,вече трети месец пия този продукт и се чувствам много по-добре и мога да тренирам пълноценно.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength от NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin / Extra Strength

Подкатегории: Глюкозамин, Хондроитин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 Таблетки
110 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
110 лв.
96.91 лв.