Glucosamine & Chondroitin + MSM от NOW Foods

NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin + MSM

12345    4.3/5  (57 гласували)
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11608

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Здраве за ставите и хрущялите
➡ За нормално функциониращи стави
➡ Със MSM (метилсулфонилметан)
➡ Високо потентна формула
➡ Поддържане нормалната функция на ставите
➡ Разфасофка : 180 капсули

Глюкозаминът е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine), човешкото тяло изгражда по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

С възрастта производството на Глюкозамин (Glucosamine) намалява и се наблюдава износване на ставните връзки. Това износване е свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване.

Хондроитинът е една от главните съставки на хрущялите, спомага задържането на вода и хранителни вещества и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е кръвоснабден.

MSM (метилсулфонилметан) се съдържа в тъканите на всички живи същества. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM (метилсулфонилметан), той се свързва с влагата и се изпарява заедно с нея.

Подобно на Глюкозамин (Glucosamine) и Хондроитин (Chondroitin), и MSM (метилсулфонилметан) осигурява суров материал за ставите и хрущялите. Glucosamine/Chondroitin/MSM е формула, която комбинира трите най-ефективни съставки, които предпазват ставите и хрущялите в човешкото тяло.

Начин на употреба : Една доза с храната. Препоръчително е да се използва в дълъг период от време ( 2-3 месеца)КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 21:08:21
  Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Gold Line / Gold BCAA 2:1:1

  375 грама, 30 Дози
  4795 лв. 2398 лв. (-50%)
  Купи

  Gold Line / Gold BCAA 2:1:1


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Kevin Levrone Gold Line / Gold BCAA 2:1:1 е уникален продукт предназначен да подобри вашето възстановяване, благодарение на съдържанието си от есенциални аминокиселини, обогатени с витамини, минерали, глутамин и цитрулин малат. Продуктът действа благоприятно върху азотния баланс в организма, спомага за покачването на чиста мускулна маса и предотвратява катаболните процеси, като предпазва мускул...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Glucosamine & Chondroitin + MSM от NOW Foods

Glucosamine & Chondroitin + MSM

Подкатегории: Глюкозамин, Комплексни формули за стави, МСМ, Хондроитин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.