MSM 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

MSM 1000 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: МСМ Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
39 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11659

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подхранване на ставите и хрущялите
➡ Един от най-богатите източници на сяра
➡ Срещу артрит и проблеми със ставите
➡ Премахване на болките в ставите
➡ Премахване на сковаността

MSM (метилсулфонилметан) е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Той не се съдържа в храни, които са съхранявани период от време или обработвани по различен начин. MSM се свързва с влагата и при дехидратация изчезва с нея.

Подобно на глюкозамина и хондроитина, MSM (метилсулфонилметан) осигурява на тялото суров материал, от който то се нуждае. MSM (метилсулфонилметан) e чист, органичен, нетоксичен, неметален елемент, който е широко разпространен в природата. Този елемент е един от най-богатите на сяра.

Основната функция на MSM (метилсулфонилметан) e да осигурява материал, за да се поддържат здрави различните видове съединителна тъкан като например ставния хрущял. MSM (метилсулфонилметан) контролира констипацията, намалява алергичните реакции, намалява стомашния дискомфорт, контролира възникнала хиперкиселинност, намалява симптомите на махмурлука, има противовъзпалителен ефект.

Изследвания показват, че MSM (метилсулфонилметан) скоро ще бъде ефективно средство не само в борбата с артрита, но и с други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

MSM 1000 mg от NOW Foods

MSM 1000 mg

Подкатегории: МСМ    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 капсули
39 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
39 лв.
34.36 лв.