Shark Cartilage 750 mg от NOW Foods

NOW Foods

Shark Cartilage 750 mg

12345    4/5  (5 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
43 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10505

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Стимулиране на имунитета
➡ Срещу ракови заболявания
➡ Потискане на процеса ангиогенеза
➡ Защита за очите

Хрущял от акула (Shark Cartilage) съдържа калций, фосфор, както и полизахариди, които действат, като стимулант на имунната система. Хрущял от акула (Shark Cartilage) активира и усилва защитните механизми на организма, като стимулира формирането на антитела, увеличава броя на белите кръвни клетки и тромбоцити в кръвта.

В Хрущял от акула (Shark Cartilage) се съдържат и редица други активни съставки, най-важната от които е вид протеин, който функционира като инхибитор на ангиогенеза – процес на развитие на нови кръвоносни съдове при растеж. Много ракови образувания, например, се развиват, защото карат тялото да образува нови мрежи от кръвоносни съдове, за да им доставя хранителни вещества.

Хрущял от акула (Shark Cartilage) въздейства благоприятно и потиска този процес, като по този начин туморните образувания се лишават от източника на храна и често, започват да се смаляват. Хрущял от акула (Shark Cartilage) помага срещу диабетични ретинопатии, разпадане на макулата, които се характеризират с растеж на нови кръвоносни съдове вътре в окото.

Начин на употреба : Шест капсули 1-2 пъти дневно с храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Shark Cartilage 750 mg от NOW Foods

Shark Cartilage 750 mg

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули
43 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
43 лв.
37.88 лв.