Flexit Liquid 500 ml от Nutrend

Nutrend

Flexit Liquid 500 ml

12345    4.4/5  (9 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 500 мл, 33 Дози Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12998

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

FLEXIT LIQUID – Най-ефикасният продукт подходящ и за лечение. Указва предпазващо, възстановяващо и подхранващо действие върху ставите и ставните капсули. Съдържа Глюкозамин, хондроитин, MSM, хиалуронова киселина, глицин, L-пролин и витамин С.

Представлява защитна, възстановителна и хранителна система за двигателния апарат (стави, ставни капсули, хрущяли, сухожилия, лигаменти) в лесна за усвояване и високо ефективна течна форма. Помага за възстановяване подвижността на ставите; стимулира активността на клетките и изгражда връзките; ефективно възстановява ставите и връзките и ги пази от повреда. Предназначен за обогатяване на хранителния режим при ставни проблеми при хора, изложени на повишен риск; хора с намалена подвижност или умора на ставите; възстановяване на ставите след травма.

Начин на употреба : За профилактика: веднъж дневно 10 мл сутрин преди закуска. При износени и увредени стави: веднъж дневно 15 мл сутрин преди закуска. При спортни травми, повишено телесно тегло, сериозно увредени стави дозата може да се повиши до 2 пъти дневно по 15 мл. Да се употребява минимум 60 дни. Курсът на прием да се провежда два пъти годишно, даже ако оплакванията са отзвучали. Желателна е комбинацията с Флексит прах или таблетки. Да не се превишава препоръчания прием!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Flexit Liquid 500 ml от Nutrend

Flexit Liquid 500 ml

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: Nutrend    Разфасовка: 500 мл, 33 Дози
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45 лв.
39.65 лв.