Arthro Stack от PEAK

PEAK

Arthro Stack

12345    4/5  (3 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 120 капсули, 24 Дози Съставки на продукта
49 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12722

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ARTHRO STACK е високо ефективна подпомагаща комбинация от известните градивни елементи на съединителната тъкан (хрущяли, сухожилия, колаген).

Балансираното субстратно съотношение – Glucosamin, GAG-chondroitin-сулфати и метил-сулфонил-метан, прави този суплемент не само по-ефективен, но и значително по-изгоден в ценово отношение от чистия Chondroitin, който ние преди разработването на Arthro Stack продавахме като относително скъп продукт.

Начин на употреба : Arthro Stack - 4 капсули дневно, с повече течност.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Arthro Stack от PEAK

Arthro Stack

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: PEAK    Разфасовка: 120 капсули, 24 Дози
49 лв.