Shark Cartilage от Solgar

Solgar

Shark Cartilage

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: За стави и сухожилия Подкатегории: Комплексни формули за стави Разфасовка: 45 капсули Съставки на продукта
5495 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12461

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение: Хрущялът от акула забавя/спира образуването на слаби и многобройни кръвоносни съдове, които са проблем при някои заболявания.
При ревматоидния артрит може да има атипичен растеж на капиляри, което да разруши ставния хрущял. Хрущялът от акула блокира инвазията на тези допълнителни кръвоносни съдове и намалява сковаността на ставите и болката.
Остеоартрита често започва с дегенерация и изтяняване на ставния хрущял последвани от разрастване на кръвоносни съдове водещо до калцифициране и унищожаване на хрущяла. Намаляването на образуването на тези допълнителни съдове може значително да намали ставното възпаление и болката. В допълнение, мукополизахаридите от хрущяла на акула могат в известна степен да възстановяват ставните тъкани.

Псориазисът също е базиран на образуването на допълнителни капиляри.
При диабетната ретинопатия атипични кръвоносни съдове могат да разраснат в окото и да причинят загуба на зрение.

Начин на употреба: За възрастни 8 (осем) растителни капсули равномерно през деня на гладно или по указание от лекар.

Не съдържа захар, жито/пшеница, мая, царевица, соя, млечни продукти; изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Shark Cartilage от Solgar

Shark Cartilage

Подкатегории: Комплексни формули за стави    Марка: Solgar    Разфасовка: 45 капсули
5495 лв.