ALPHA GPC+ от 4+ nutrition

4+ nutrition

ALPHA GPC+

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност Разфасовка: 30 капсули Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33507

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ALPHA GPC+ е алфа-глицерилфосфорилхолинова добавка, използвана за подобряване на когнитивните функции и увеличаване на мускулната маса и сила. Считан за най-добрият доставчик на холин, алфа-GPC може по-лесно да пресече кръвно-мозъчната бариера, действайки в много по-кратки срокове.

ALPHA GPC+ е особено обичан от спортистите суплемент, заради способността му да стимулира производството на растежен хормон (GH) или соматотропин, с което оказва влияние върху много от тъканите в тялото. По-специално, по време на етапа на развитие, соматотропинът стимулира растежа на костите и хрущялите. Независимо от възрастта, той може да стимулира протеиновия синтез и участва в обмяната на телесни мазнини. Всъщност, няколко изследвания показват, че добавките с алфа-GPC могат да увеличат количеството мускулна маса и да намалят количеството мазнини при възрастните.

От особен интерес е първата причина за използването на тази група добавки, а именно действието им върху паметта, вниманието, настроението и съня. Въздействието върху паметта и вниманието се осъществява чрез холинергичната система, чрез която се увеличава количеството холин, който може да се превърне в ацетилхолин – невротрансмитер, отговорен за паметта, ученето и настроението.

Тъй като Alpha-GPC може да осигури холин по-бързо и в по-големи количества, ефектът му се състои в подсилване на тези функции, с което се подобряват способността за учене, паметта, вниманието, концентрацията и скоростта на обработка на информацията. Освен това, Алфа-GPC оказва своето действие върху допаминергичната система, като повишава нивата на допамин. Допаминът е невротрансмитер, отговорен не само за паметта и ученето, но и за вниманието, настроението и съня. Много важни и полезни характеристики, дори в света на спорта, за да се повлияват ефективно състоянията на стрес и тревожност.

Наред с всичко останало, алфа-GPC има специални свойства, чрез които предпазва клетъчните мембрани. Това се дължи на глицерофосфата, съдържащ се в ALPHA GPC +, който е предшественик на фосфолипидите, изграждащи мембраните. По този начин, тази добавка може да възстанови и поддържа целостта си дори на ниво централна нервна система.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 20:36:20
  Pump Extreme / Pre-Workout за хранителни режими
  OstroVit

  Pump Extreme / Pre-Workout

  300 грама, 30 Дози
  4445 лв. 2223 лв. (-50%)
  Купи

  Pump Extreme / Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 300 грама, 30 Дози

  OstroVit Pump Extreme / Pre-Workout е хранителана добавка, която ефективно поддържа силата и издръжливостта на тялото и значително повишава ефективността на тренировките. Специално създадената формула позволява производството на азотен оксид (NO), който е отговорен за скоростта на комуникация между клетките, отпуска стените на кръвоносните съдове и инхибира агрегацията на тромбоцитите. Формулата...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ALPHA GPC+ от 4+ nutrition

ALPHA GPC+

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 30 капсули
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.