REM+ от 4+ nutrition

4+ nutrition

REM+

12345    0/5  (0 гласували)
30 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33576

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

REM+ е хранителна добавка под формата на таблетки, базирана на растителни екстракти и мелатонин, обогатена с триптофан и витамин В6. Благодарение на съдържащата се в него Валериана, този продукт подпомага релаксацията при случаи на стрес. REM + има отпускащ, противо-тревожен и аналгетичен ефект върху централната нервна система, макар че все още не е изяснено на коя от активните съставки в добавката се дължи това действие.

Валерианата има доказан седативен и отпускащ ефект, но също така играе ключова роля в моторната координация и концентрацията. Освен това, тя помага да се противодейства на локализирани физически напрежения. Валерианата действа синергично с червения мак, който често се свързва с добрия сън, тъй като оказва добър седативен ефект върху нервната система.

Семената от червен мак често се използват като суровина за създаване на природни продукти за добър сън. Витамин В6 оказва благоприятно въздействие върху функционалността на нервната система, а Мелатонинът, който действа в хармония с Валерианата помага да се съкрати времето, необходимо за заспиване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

REM+ от 4+ nutrition

REM+

Подкатегории: Тонус и настроение    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 60 капсули
30 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
30 лв.
26.43 лв.