BEST Serrapeptase 40000 SPU от Doctor's Best

Doctor's Best

BEST Serrapeptase 40000 SPU

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 270 капсули, 270 Дози Съставки на продукта
119 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 38388

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Помага при синузит
➡ Best Serrapeptase 40 000 IU на капсули помага при остър синузит, отоци, болки и възпалния на гърлотоДейства благоприятно при възпаления на носа и гърлото
➡ Серапептаза 40 000 IU 90 капсули от Doctor`s Best е на топ цена
➡ Със силно противовъзпалително действие

Серапептазата или SerraEzyme е естествен протеолитичен ензим, изолиран от микроорганизма Serratia E15. Serrapeptase се намира в организмите на копринените буби и се извлича и обработва чрез ферментация. Хистологичните изследвания сочат, че серапептазата притежава мощни противовъзпалителни свойства. В продължение на три десетилетия Serrapeptase се използва в Европа и Азия за контролиране на възпаленията, болката и излишната секреция на слуз. Серапептазата е на изгодна цена и има способността да смила мъртвите тъкани, кисти, кръвни съсиреци и артериална плака. По този начин разширените вени се свиват и намаляват. Серапептазата още се нарича серопептидаза или сератиопептидаза.

Немският специалист и доктор Hans Nieper е използвал серапептаза за лечение на артериални запушвания. При хранене се класифицира като метаболитен, протеолетичен или системен ензим. Ако се приема на гладно може да попадне директно в кръвопотока и да достигне до различните части на тялото.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

BEST Serrapeptase 40000 SPU от Doctor's Best

BEST Serrapeptase 40000 SPU

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: Doctor's Best    Разфасовка: 270 капсули, 270 Дози
119 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
119 лв.
104.84 лв.