Pueraria Mirifica 1000 mg от MaxLife Supplements

MaxLife Supplements

Pueraria Mirifica 1000 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Формули за жени Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози Съставки на продукта
3530 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 35355

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фитоестрогените, съдържащи се в билката подпомагат и стимулират развитието на тъканите на гърдите, специално тяхното уголемяване и стягане. Спомага при проблеми по време на менопаузата (горещи вълни и нощно изпотяване). Забавя стареенето и появата на бръчки. Съдейства за по-гладка кожа на лицето, здрави нокти и коса. Оказва ефект при акне, пъпки и псориазис. Повишава сексуалното желание.
Пуерария мирифика (Pueraria mirifica) се нарича още Квао Круа. Името "mirifica" идва от латинското "miracle" и означава "чудо". Пуерария е особено популярна в Тайланд и се използва от традиционната медицина за тонизатор и подмладяващо средство, особено при жени в менопауза.
Съставът на Пуерария е изключителен - съдържа фитоестрогени, наподобяващи соевите изофлавони, но също така съдържа и друг клас фитоестрогени, наречени хромени. Именно на тези активни вещества се дължи естрогеновата активност на Pueraria mirifica.
Хромени, които се делят на мироестрол, деоксимироестрол и исомироестрол, като най-високопроцентният е мироестрол, а деоксимироестролът притежава по-силна естрогенова активност от самия естроген; Изофлавонът пуерарин (гликозид на генистеин) и соевите изофлавони даидзеин и генистеин.
Нито един от активните компоненти в билката не оказва директно влияние върху естрогеновата активност. Активни са клетъчните метаболити на активните вещества, като техният метаболизъм зависи от редица фактори. Накратко казано, активният компонент в билката е майка молекула и от нея се образува друга молекула, която проявява мощен метаболитен ефект.
Потискане на симптомите на менопауза. Ефектът се изразява в нормализиране на хормоните и понижаване на естрадиола, подобряване на вазомоторните симптоми, регулиране на липопротеините и подобрявне на настроението и депресивните състояния. Резултатите се измерват по климактеричната скала Грийн. В едно от изследванията се твърди за потентност, равна на естрогенова терапия;
• Подобрява липопротеиновият профил при жени в менопауза. Подобрява са значително баланса между лош и добър холестерол;
• Понижава алкалин фосфатазата в костите, което предполага значително подобряване на здравината им.
• Значително понижаване на сухотата във вагината и подобряване на съзряващия индекс.
• Трайно уголемяване на гърдите;
     Потискане на симптомите на менопауза. Ефектът се изразява в нормализиране на хормоните и понижаване на естрадиола, подобряване на вазомоторните симптоми, регулиране на липопротеините и подобрявне на настроението и депресивните състояния. Резултатите се измерват по скалата на Грийн. В едно от изследванията се твърди за потентност, равна на естрогенова терапия. Подобрява са значително баланса между лош и добър холестерол;
     Значително понижаване на сухотата във вагината и подобряване на съзряващия индекс;
     Неврозащитни свойства върху клетки от хипокампус. Подобрява и функцията на синапсите в хипокампуса;
     Естрогеновата активност подобрява азотния баланс, циркулацията на кръвта и вазорелаксацията; Повлиява благотворно кардиоваскуларната с-ма;
     Възможен противодействащ ефект срещу остеопороза, поради подобряването на маркерите на загуба на костна маса (понижава алкалин фосфатазата);
     Полизахаридите в билката притежават изненадващо силни имуностимулиращи свойства;
     Срещу псориазис, Помага при акне ,има подмладяващ ефект върху кожата
     Високи дози успешно потискат;
     Регулиране на излишните килограми;
     Тонизатор и подмладяващо средство за жени в менопауза;
     Възможно е да намали хепатоксичноста в черния дроб, поради потискане на освобождаване на жлъчна течност.

Билката е подходяща и за използването й от мъже, които искат да понижат нивото си на тестостерон. Високите дози потискат лутеинизиращия хормон и фоликулстимулиращия хормон в мъжката полова с-ма и имат анти-андрогенни и потискащи свойства в тестисите.

Препоръчителен дневен прием: Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно или според предписанието на лекар.
За оптимален ефект да се приема поне 3 месеца. Да не се приема от лица под 20-годишна възраст.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Pueraria Mirifica 1000 mg от MaxLife Supplements

Pueraria Mirifica 1000 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Формули за жени    Марка: MaxLife Supplements    Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози
3530 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35.3 лв.
31.1 лв.