Cholesterol Balance от Natrol

Natrol

Cholesterol Balance

12345    4.8/5  (4 гласували)
1549 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11426

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Cholesterol Balance на Natrol® осигурява бета ситостерол и други фитостероли, които ефективно поддържат нивата на холестерола в организма в нормалните здравословни граници. По този начин Cholesterol Balance намалява риска от сърдечни заболявания и съдейства за поддържането на сърдечно-съдовата система в добро здравословно състояние.

Бета ситостеролът и другите фитостероли имат свойството да понижават нивата на „лошия” холестерол в организма. Изследвания посочват, че те имат и значителен антиоксидантен ефект. Също така намаляват риска от рак, артеросклероза и заболявания на сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба : За постигане на най-добри резултати приемайте по 2 таблетки три пъти дневно, за предпочитане заедно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Cholesterol Balance от Natrol

Cholesterol Balance

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Специализирани формули, В подкрепа на сърцето    Марка: Natrol    Разфасовка: 60 Таблетки
1549 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
15.49 лв.
13.65 лв.