Cinnamon / Chromium / Biotin от Natrol

Natrol

Cinnamon / Chromium / Biotin

12345    5/5  (1 гласували)
2749 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11358

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Cinnamon Biotin Chromium на Natrol® представлява мощна формула с тройно действие – екстракт от канела, биотин и хром пиколинат (Chromax®).

Този продукт оптимизира протичането на мастния, белтъчния и въглехидратния метаболизъм, а също така подпомага поддържането на здравословни нива на кръвната захар в организма. Екстрактът от канела има и защитен антиоксидантен ефект.

Хромът, заедно с хормона инсулин, е жизненоважна част от естествените механизми на човешкия организъм, регулиращи метаболизма на глюкозата.

Биотинът е водно разтворим витамин от групата В, който има съществено значение за метаболизма на мазнините, белтъчините и въглехидратите. Последните научни изследвания показват, че суплементацията с комбинацията от биотин и хром пиколинат подпомага поддържането на нивото на кръвната захар в здравословните нормални граници.

Екстрактът от канела се извлича чрез водно-алкохолна екстракция. При този процес алкохолът запазва целостта и освобождаването на активните съставки. В последствие той се отстранява чрез филтрация и не присъства в крайния продукт.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

pironkov1
pironkov1
21 Октомври 2015

Здравейте,
диабетик съм и от доста време се опитвам да открия хром пикулинат който да добавя всекидневно към менюто си. Пробвах доста марки и от вариантите с 200мг след седмица прием ми се появяват пъпчици в областта на слепоочието. Попаднах на този продукт и вече след месец употреба мога да кажа, че е чудесен.
Комбинацията хром и канела се отразява абсолютно благоприятно на кръвната ми захар. Намалих инсулина и вкарах захарта си в норма. Препоръчвам го горещо за всички диабетици!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Cinnamon / Chromium / Biotin от Natrol

Cinnamon / Chromium / Biotin

Подкатегории: Канела, Витамин B, Специализирани формули, Хром    Марка: Natrol    Разфасовка: 60 Таблетки, 60 Дози
2749 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
27.49 лв.
24.22 лв.