Phosphatidyl-Serine 500 mg от Nature's Way

Nature's Way

Phosphatidyl-Serine 500 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност Разфасовка: 30 капсули Съставки на продукта
9021 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12019

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фосфатидилсерин показва огромен потенциал по отношение на редица състояния, свързани с емоционални разстройства и когнитивен упадък, включително високи нива на стрес, лошо настроение, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, проблеми с концентрацията, деменция и др.

     Насърчава освобождаването на три основни невротрансмитери – серотонин, ацетилхолин и допамин. Серотонинът е известен като „молекула на щастието”, допаминът – като „молекула на мотивацията”, а ацетилхолинът е важен за паметта и ученето.
     Естествено средство за укрепване на паметта както при млади хора, така и при по-възрастни. В много държави по света, фосфатидилсеринът се използва от ученици и студенти за подобряване способността за мислене, паметта, концентрацията, както и умението за бързо заучаване на различен тип информация.
     Високият кортизол може да има тежки последствия, включително и върху мозъка и нервната система. Състояния като мозъчна мъгла, тревожност, депресия, промени в настроението, загуба на паметта, проблеми с концентрацията – в основата на всички тези състояния, е увеличеното производство на кортизол. Фосфатидилсеринът може да е от огромна полза и тук, защото поддържа нивата на кортизола в нормални граници и намалява ефектите на психическия и физическия стрес.
     Според много специалисти фосфатидилсеринът оказва положителен ефект и в случаите на Разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност / ADHD, което се характеризира с импулсивност, неспособност за концентрация, прекомерна активност и др.
     Допринася за поддържане на физическата сила и издръжливост при интензивни физически натоварвания, включително спорт. Спомага за ускоряване на възстановяването и облекчаване на мускулните болки след тренировки.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Phosphatidyl-Serine 500 mg от Nature's Way

Phosphatidyl-Serine 500 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност    Марка: Nature's Way    Разфасовка: 30 капсули
9021 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
90.21 лв.
79.48 лв.