Candida Clear (Candida Support) от NOW Foods

NOW Foods

Candida Clear (Candida Support)

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Специализирани формули Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10821

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подсилване на храносмилателната система
➡ Подобряване на стомашно-чревната флора
➡ Премахване на вредните гъби и бактерии

Candida Clear™ е комбинация от продуктите:

Pau D'Arco (балдахиново дърво) – имуностимулант и поддържа храносмилателната система в добро здраве, като я прави негостоприемна за паразити, бактерии, гъбични и вирусни инфекции.

Black Walnut (черен орех) – помага за пречистването на паразити от стомашно-чревната флора;

Oregano Oil (масло от риган) – притежава силни антиоксидантни свойства и пречиства храносмилателната система от паразити, потиска размножаването на болестотворни бактерии;

Биотин (витамин от B-complex) – биотин се произвежда от „добрите” бактерии в храносмилателната система. Когато „добрите” бактерии в стомашно-чревната флора рязко намалеят, е възможен дефицит на биотин, който води до редица усложнения в организма. Адекватното количество биотин гарантира добро здраве за тялото.

Каприлова киселина (естествено образуваща се мастна киселина, извлечена от растенията) – подобрява чревната флора като намалява процесите на ферментация образувани от неблагоприятните за храносмилателната система гъбични образувания.

Candida Clear™ в буквален превод означава „прочистване на гъбички”. Комбинацията от продуктите в Candida Clear™ е подбрана с цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система, които са от основно значение за качествено храносмилане и прочистване на паразитите и вредните агенти, причиняващи заболявания и разтройства в храносмилането.

Бактериите, живеещи в храносмилателната система не само спомагат за храносмилането, но и произвеждат определени витамини и подобряват процесите на детоксикиране.

Candida Clear™ е висококачествен продукт от NOW Foods за здрава храносмилателна система.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Candida Clear (Candida Support) от NOW Foods

Candida Clear (Candida Support)

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Специализирани формули    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
55 лв.
48.46 лв.