5-HTP 50 mg от NOW Foods

NOW Foods

5-HTP 50 mg

12345    4/5  (9 гласували)
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11482

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подобряване на настроението
➡ Подобряване на съня
➡ Успокояващо действие

5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP е аминокиселина, която когато попадне в мозъка се превръща в мозъчния химикал серотонин. Серотонин е познат още като 5-HTP и се съдържа главно в мозъка, където се синтезира и в червените кръвни телца. В централната нервна система серотонин играе изключително важна роля при контролирането на гняв, агресивност, телесна температура, настроение, сън, апетит, както и сексуалността. Ниските нива на този хормон, наречен още “хормон на щастието”, предразполагат към повишена агресивност, дълбоки депресивни състояния, понижено либидо и самочувствие, и други нервни разтройства.

Изследванията показват, че хората приемащи 5-HTP като добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намален апетит, който води до намаляване на телесното тегло и спокоен сън. 5-HTP спомага за намаляването на апетита и жаждата за въглехидрати и води до намаляване на телесното тегло. 5-HTP е подходящ за хора, целящи подобряване на настроението и редуциране на излишното напрежение и стрес.

Продуктът не е лекарствено средство.

Начин на употреба : Една капсула дневно препоръчително на празен стомах. За подобряване на съня - 1 доза 30 минути преди лягане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Калин Георгиев
Калин Георгиев
07 Януари 2015

Откакто го ползвам съня ми е многократно по-спокоен !Много съм доволен !
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

5-HTP 50 mg от NOW Foods

5-HTP 50 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: 5-HTP / 5-Хидрокситриптофан, В подкрепа на съня, Тонус и настроение    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.