Alpha GPC 300 mg от NOW Foods

NOW Foods

Alpha GPC 300 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
90 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11502

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подпомага мозъчната дейност
➡ Биоактивен източник на Холин
➡ Подържа менталната острота
➡ Вегетарианска формула

Alpha GPC е натурален физиологичен прекурсор на ацетилхолин, невротрансмитер който участва в процесите свързани с паметта и мозъчната функция. Alpha GPC е по-силно биоактивен в сравнение с който и да е друг източник на холин и е установено, че притежава способността да преминава кръвната мозъчна бариера за да достигне до мозъка.

В мозъка и останалите нервни тъкани, Alpha GPC се превръща в основен градивен блок на клетъчните мембрани. Клиничните изследвания демонстрират, че суплементация с Alpha GPC увеличава значително синтеза на ацетилхолин в мозъка. По тази начин се засилва всички мозъчни процеси, включително паметта и концентрацията.

Начин на употреба: 2 капсули 2 пъти дневно с храната. За предпочитане е прием в ранните часове на деня.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Alpha GPC 300 mg от NOW Foods

Alpha GPC 300 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
90 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
90 лв.
79.29 лв.