Bee Pollen 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Bee Pollen 500 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Пчелни продукти Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози Съставки на продукта
27 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11523

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Изцяло натурална „супер храна”
➡ Най- висока концентрация на хранителни вещества
➡ Хранителен източник с най-висока чистота и концентрация

Пчелен прашец (Bee Pollen) е фин прах, който съставя мъжкия елемент на цветето. Пчелите събират само най-чистия и качествен прашец, който след това бива смесен със нектара от растенията и слюнката на пчелата, за да се формира най-чистата, здравословна и богата на хранителни вещества храна, която съдържа най-необходимите елементи, изграждащи човешкото тяло. Пчелен прашец (Bee Pollen) доставя витамини, аминокиселини, минерали и ензими с висока концентрация и биоактивност.

Една чаена лъжичка прашец съдържа приблизително 2.5 милиарда зрънца, всяко от които има способност да възпроизведе точния вид, което представя.

Прашецът, събиран от пчелите е много по-висококачествен, отколкото ако се извлече директно от растенията. Причината е, че пчелите са изключително избирателни и селектират най-качествения прашец от милиони зрънца. Пчелите събират тези зрънца от прашеца на цветята, които са най-богати на нутриенти. След което този прашец се слепва с течност, произвеждана от стомаха на пчелата, която го слепва между краката си и го пренася до гнездото.

NOW Foods представят продукта Bee Pollen, който Ви предоставя този изключителен дар на природата в неподправен вид. Bee Pollen повишава жизнения тонус, подобрява здравето на организма и е точно тази „супер храна”, от която се нуждае вашето тяло.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Bee Pollen 500 mg от NOW Foods

Bee Pollen 500 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Пчелни продукти    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози
27 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
27 лв.
23.79 лв.