Betaine HCl 648 mg от NOW Foods

NOW Foods

Betaine HCl 648 mg

12345    4.5/5  (8 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11529

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Храносмилателен Ензим
➡ С 150 мг Пепсин

Бетаин хидрохлорид (Betaine hydrochloride) е източник на солна киселина, която се съдържа в стомашните сокове и е изключително важна за образуването на ензима пепсин (ензим, който подпомага разграждането на протеините). Солната киселина регулира нивата на бактериите и процесите на ферментация в стомаха.

Продуктът Betain HCL от NOW Foods с Пепсин (Pepsin) е формулиран за максимална ефективност и комбинира Бетаин Хидрохлорид с Пепсин. Пепсин е ензимът, от който тялото се нуждае за да разгради необходите белтъчини, които впоследствие да бъдат усвоени пълноценно. Пепсинът не може да функционира самостоятелно. Когато попадне в стомаха, той си взаимодейства със солната киселина, която го активира и той започва да изпълнява своите функции.

NOW® Betaine HCl съдържа необходимия за добро храносмилане ензим Пепсин и солна киселина, която го активира за добро храносмилане. Тази комбинация e капсулована за незабавно освобождаване и е отлично допълнение към всеки хранителен режим.

Начин на употреба: Една капсула непосредствено преди хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

necrazzar
necrazzar
16 Ноември 2012

1 капсула на ден ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Betaine HCl 648 mg от NOW Foods

Betaine HCl 648 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 капсули
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.