ChewyZymes от NOW Foods

NOW Foods

ChewyZymes

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 90 Дъвчащи таблетки Съставки на продукта
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11546

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подкрепят храносмилателната система
➡ Широк спектър от дъвчащи ензими
➡ Естествен вкус на плодове
➡ Подходящ за деца и възрастни
➡ Вегетарианска формула.

ChewyZymes™ (Дъвчащи ензими) от NOW Foods съдържа богат набор от храносмилателни ензими които подкрепят функцията на храносмилателната система. Дъвчащи ензими ChewyZymes™ имат завладяващ вкус на горски плодове, те са овкусени с изцяло натурални съставки.

Дъвчащи ензими ChewyZymes™ са подходящи за възрастни и деца и са необходими за пълноценното усвояване на приетите хранителни вещества. Ензимите в този продукт не са генно модифицирани. Дъвчащи ензими ChewyZymes™ са високо ефикасни, тяхната функция не се нарушава от киселинността на храносмилателната система и са мощна подкрепа за доброто й функциониране. Дъвчащи ензими ChewyZymes™ са подходящи за вегетарианци.

Начин на употреба: Възрастни: 2 таблетки повреме или преди всяко хранене. Деца ( над 3 години): 1 таблетка повреме или преди всяко храненеКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ChewyZymes от NOW Foods

ChewyZymes

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 Дъвчащи таблетки
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.