D-Mannose 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

D-Mannose 500 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
82 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11571

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ За здрав уринарен тракт
➡ Прочиства пикучния мехур от вредни частици

D-Mannose е естествен захарид, който се съдържа в редица растения, едно от които са боровинките. Въпреки, че една част от D-Mannose , която попада в тялото , се усвоява от организма, по-голямото част от захарида се изхвърля чрез уриналния тракт.

В пикучния мехур, D-Mannose се прилепва към нежеланите и вредни външни частици, което предотвратява тяхното натрупване по стените на пикучния мехур. Поради факта, че изключително малки количества от D-Mannose се усвояват в организма, приема на продукта не влияе върху здравословните нива на кръвната захар.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули от 1 до 3 пъти на ден. Да се приема с вода или нискозахарни соковеКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

D-Mannose 500 mg от NOW Foods

D-Mannose 500 mg

Категории: Здраве и тонус
Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 капсули
82 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
82 лв.
72.24 лв.