GABA Powder от NOW Foods

NOW Foods

GABA Powder

12345    5/5  (1 гласували)
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11601

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Успокоява нервната система
➡ Подобряване на съня
➡ За преодоляване на стреса
➡ Стимулиране отделянето на растежен хормон

GABA (Gamma-Aminobutyric Acid) е неесенциална аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък и очите. Класифицира се като невротрансмитер и подобрява движението на нервните импулси.

GABA има редица положителни ефекти върху ЦНС (централната нервна система). GABA релаксира мозъка и успокоява нервната система. GABA стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините, а също така има силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му в човешкият организъм намаляват, в резултат на което топенето на мазнини става все по-трудно. Това е една от причините GABA да е толкова популярна. GABA също така подобрява съня. NOW Foods доставя само естествено срещащата се L-форма, която се съдържа в храната и в човешкото тяло.

Начин на употреба: 1-3 дози през деня или 30 минути вечер преди лягане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Glycine 1000 mg

  Glycine 1000 mg за хранителни режими
  40 лв.

  Glycine 1000 mg


  Категории: Аминокиселини
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 капсули, 33 Дози

  ➡ Прекурсор на креатин, който се използва за изграждането на ДНК и РНК. ➡ Подсилване имунната система ➡ Против нервни разстройства Глицин (Glycine) е важна аминокиселина, която е най-малка по структура от всички аминокиселини и лесно се вгражда в по-големи верижни структури на протеините. Глицин (G...
 • 5-HTP 100 mg

  5-HTP 100 mg за хранителни режими
  55 лв.

  5-HTP 100 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP е аминокиселина, която когато попадне в мозъка се превръща в мозъчния химикал серотонин. Серотонин е познат още като 5-хидрокситриптофан 5-HTP и се съдържа главно в мозъка, където се синтезира и в червените кръвни телца. В централната нервна система серотонин и...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

GABA Powder от NOW Foods

GABA Powder

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: ГАБА, В подкрепа на мисловната дейност, В подкрепа на съня    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 170 грама, 340 Дози
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.