Green Phyto Foods от NOW Foods

NOW Foods

Green Phyto Foods

12345    2/5  (1 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Зелени храни Разфасовка: 284 грама Съставки на продукта
70 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11619

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Зелени супер храни
➡ Антиоксидантна защита
➡ Тонус
➡ Здраве и енергия от природата

Така наречените “зелени храни (Green Phyto Foods)” се извличат от растителни източници като люцерна, ечемик, жито, ядки, спирулина, билки, зеленчуци, бобови растения и водорасли.

Зелени храни (Green Phyto Foods) са извънредно богати на изключително важни съставки като: хлорофил, витамини, минерали, аминокиселини, ензими и растителни стероли. В допълнение тези храни засилват действието на имунната система. Доказано е, че съставките в Зелени храни (Green Phyto Foods) могат да засилват действието на имунната система, да усилват целостта на клетките в човешкия организъм, да премахнат лошия дъх, те действат като антиоксиданти и неутрализират свободните радикали, подпомагат изгарянето на излишните мазнини, пречистват тялото от вредните токсини, поддържат костите и тяхната структура здрави, подобряват функциите на мозъка и засилват паметта, подобряват функциите на нервната система, подобряват храносмилането, дават енергия и тонус, поддържат нивата на PН в организма в нормални граници, унищожават бактериите и предпазват от инфекции, спомагат за по-добро възстановяване след операции, намаляват и регулират кръвното налягане. Зелени храни (Green Phyto Foods) са изключително полезни за човешкия организъм и всеки може да се възползва от свойствата им.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневноКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Green Phyto Foods от NOW Foods

Green Phyto Foods

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Зелени храни    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 284 грама
70 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
70 лв.
61.67 лв.