Melatonin 3 mg от NOW Foods

NOW Foods

Melatonin 3 mg

12345    4.9/5  (8 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на съня Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
17 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 10084

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Възстановява биологичния часовник
➡ Подобряване на съня
➡ Премахване на нощните събуждания
➡ Стимулиране на имунитета
➡ 60 капсули

Човешкият живот се подчинява на определен биологичен ритъм, чрез който се осъществява прецизно регулиране на работата на различните органи и системи. В сложната система за регулиране на този ритъм изключителна роля играе Мелатонин (Melatonin).

Мелатонин (Melatonin) е хормон, който се произвежда в тялото от епифизната жлеза на мозъка , както и в стомашно-чревния тракт и ретината на очите и се секретира през нощта. Мелатонин (Melatonin) се синтезира естествено от аминокиселината триптофан чрез синтезирането на серотонин. Мелатонин

(Melatonin) регулира вътрешният биологичен часовник на човека. Високите нива на Мелатонин (Melatonin) в мозъка намаляват събужданията през нощта и подобряват качеството на съня. Той уравновесява натуралните нива на хормоните с цел отпускане на тялото и постигане на здрав сън.

Ниските нива на Мелатонин (Melatonin) водят до нарушения в качеството на съня, чувство на безпокойство и страх, продължителна умора с враждебност към околните. Мелатонин (Melatonin) усилва ефекта от антиоксидантите в храната и помага за стимулирането за имунната система. Освен това намалява процесите на стареене в организма и увеличава секрецията на полови хормони.

Начин на употреба : Една доза вечер преди сън заедно с чаша вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Калин Георгиев
Калин Георгиев
02 Март 2015

Продукта е перфектен.Принципно трудно заспивам и имам неспокоен сън.Вече с 3мг мелатонин преди сън ,спя като бебе.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • 5-HTP 100 mg

  5-HTP 100 mg за хранителни режими
  3695 лв.

  5-HTP 100 mg


  Категории:
  Марка: Solgar
  Разфасовка: 30 капсули, 30 Дози

  Предназначение: Участва в образуването на серотонин (има важна роля в синтеза на мелатонин). Подобрява съня и настроението. Регулира апетита и телесното тегло. Начин на употреба: За възрастни от 1 (една) до 2 (две) капсули дневно с вода или сок между хранения или по указание от лекар. Дълги вериги...
 • 5-HTP 100 mg

  5-HTP 100 mg за хранителни режими
  44 лв.

  5-HTP 100 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: Primaforce
  Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози

  5-HTP или 5-хидрокситрипотфан е естествен прекурсор на невромедиатора серотонин. Серотонинът играе съществена роля в регулирането на настроението, апетита, телесната температура и секрецията на различни хормони. Използващите 5-HTP свиделтелстват за: ➡ подобрение в настроението си ➡ намален апетит, ...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Melatonin 3 mg от NOW Foods

Melatonin 3 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на съня    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
17 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
17 лв.
14.98 лв.