Octacosanol 5000 mcg от NOW Foods

NOW Foods

Octacosanol 5000 mcg

12345    4.7/5  (3 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на сърцето Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
Изчерпан!
No. 11667

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ 5000мкг в доза
➡ Не съдържа глутен
➡ Висока потентност
➡ Снабдяване на мускулите с енергия
➡ Повече аеробна издръжливост

Octacosanol е натурално вещество , което се съдържа в захарната тръстика, пшеничното масло, спанака и други природни източници. Octacosanol на NOW се извлича от спанак и не съдържа глутенови и пшенични източници.

Научните изследвания към средата на 20 век показват, че пшеничният зародиш увеличава издръжливостта и работоспособността на организма. Впоследстие се оказва, че този ефект не се дължи единствено на витамин Е, но и на Octacosanol. Octacosanol снабдява мускулните клетки с гликоген, откъдето следва повишаване на издръжливостта и мускулната сила. Octacosanol подобрява сърдечната дейност и стимулира тялото да използва повече кислород по време на тренировката, което го прави изключително подходящ за хора, които се занимават с тичане, байкинг, плуване и кросфит.

Доказано е също така, че Octacosanol има благоприятен ефект върху лечението на херпес и възпалителни заболявания на кожата. Непотвърдени изследвания твърдят за неговото положително въздействие при заболяване от Паркинсон и понижаването нивата на холестерола.

Начин на употреба: 1 капсула, веднъж дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Octacosanol 5000 mcg от NOW Foods

Octacosanol 5000 mcg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на сърцето    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули
Изчерпан!