Optimal Digestive System от NOW Foods

NOW Foods

Optimal Digestive System

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
54 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11676

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Ензими за максимална усвояемост на храната
➡ Подпомага при усвояването на растителни храни
➡ Клинично изследвани ензими
➡ Вегетарианска формула

Храносмилателните ензими като хранителна добавка набират голяма все по-голяма скорост и стават все по-широко популярни днес. Храносмилателни ензими са незаменими помощници на храносмилателната система, за да може храната да бъде пълноценно обработена и усвоена. Капацитетът на нашия организъм да произвежда ензими намалява с възрастта, при което и ефикасността на храносмилателната система спада.

NOW® Optimal Digestive System съдържа бленд от ензими, които не са генно-модифицирани и чиито произход са ядивни плесени (гъбични микроорганизми). Ензимите в NOW® Optimal Digestive System повишават усвояемостта на широк спектър от храни, включително бобови и кръстоцветни зеленчуци (зеле, броколи, карфиол и др.).

Вегетарианските ензими в NOW® Optimal Digestive System са клинично изпитани в контролна лаборатория при Холандска Организация за Приложни Научни Изследвания (Netherlands Organization for Applied Scientific Research), те имат висока ефикасност въпреки високата киселинна среда на храносмилателната система и не се разграждат под киселинното въздействие на стомашните сокове.

Начин на употреба: 2 капсули преди или по време на всяко хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Optimal Digestive System от NOW Foods

Optimal Digestive System

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
54 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
54 лв.
47.57 лв.