Protein Digest от NOW Foods

NOW Foods

Protein Digest

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11692

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ За пълноценно усвояване на протеин от Суроватка, Казеин и Соя
➡ Подобряване на храносмилането
➡ Премахване на стомашни проблеми

NOW® Protein Digest с BioCore® Edge™ е уникално съчетание на ензими, които са извлечени от специфичен вид гъби чрез контролирана ферментация. Ролята на тези ензими е да позволява пълната хидролиза на белтъчините в стомаха и в тънките черва.

Protein Digest фокусира разлагането на трудноусвояемите протеини като глутен, глиадин от житните растения, казеин от суроватката и млечните продукти, както и други протеинови източници като соя, ориз и грах. NOW® Protein Digest може да се използва самостоятелно към отделните хранения, като има възможност за отваряне на капсулата и разтварянето й към вашия любим протеинов шейк или богато на белтъчини ядене, за да се увеличи степента на храносмилане и усвояването им.

През последните няколко години високопротеиновите и нисковъглехидратните диети, някога смятани за краткотрайни, набират все по-голяма популярност. NOW® Protein Digest може да се окаже полезна добавка към храната, която да улесни храносмилането и да намали риска от свръхчувствителност на хората към този тип диети. Protein Digest се съчетава добре и с другите ензимни формули на NOW Foods.

Начин на употреба: 1 капсула с хранене богато на белтъчини (протеин).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Protein Digest от NOW Foods

Protein Digest

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.