Psyllium Husk Caps 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Psyllium Husk Caps 500 mg

12345    3.3/5  (3 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Фибри Разфасовка: 200 капсули Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11693

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Фибри от индийски хвощ
➡ За здрав храносмилателен тракт
➡ Профилактика на чревната система

Фибри (Psyllium Husk) са несмилаемата част от храната, в частност на плодовете, зеленчуците и растителните продукти, която консумираме всеки ден. Фибри (Psyllium Husk) пренасят храната през храносмилателния тракт, за да абсорбират вода и да улесняват изхождането.

Съществуват два вида Фибри (Psyllium Husk), водоразтворими и водонеразтворими. Фибри (Psyllium Husk) спомагат да стабилизирането на кръвната захар, като действат на панкреаса за отделянето на повече инсулин, както и за контролираното разпадане на гликоген в черния дроб. Фибри (Psyllium Husk) потискат синтеза на холестерол в черния дроб и намаляват кръвните нива на лошия LDL холестерол и триглецириди, като така намаляват риска от развитие на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Освен това Фибри (Psyllium Husk) са важни за производството на защитни имунни клетки, антитела, левкоцити и цитокини.

Редовният прием на адекватно количество Фибри (Psyllium Husk) снижава риска от появата на запек, сърдечносъдови заболявания, атеросклероза, хемороиди и нарушения в действието на стомашно-чревния тракт. Psyllium Husks са шушулките на семената от растението “Plantago Psyllium” , което вирее в Средния Изток. Фибри (Psyllium Husk) са идеален избор за хора, които искат да увеличат приема си на фибри. Psyllium Husks действат като леко лаксативно средство и спомагат за намаляването на телесното тегло.

Начин на употреба: 3 капсули 2 пъти на ден.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияСъчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Psyllium Husk Caps 500 mg от NOW Foods

Psyllium Husk Caps 500 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Фибри    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 200 капсули
35 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35 лв.
30.84 лв.