Serrazimes от NOW Foods

NOW Foods

Serrazimes

12345    4/5  (2 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11714

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Здраве за сърдечно-съдова система
➡ Подсилване на имунната система
➡ По-добро разграждане на протеините

NOW Serrazimes® съдържа протеолитичен бленд от ензими, чиито произход е от ядивни гъби (плесен) Aspergillus oryzae и Aspergillus melleus. Протеолиза е процес на разграждане на протеини под въздействието на клетъчни ензими наречени протеази.

Научни изследвания потвърждават способността на Serrazimes® да подобряват здравето на сърдечно-съдовата система чрез своята способност да разграждат прекомерни количества фибрин в кръвоносната система. Фибрин е белтък, получен от фибриногена в кръвната плазма под действието на тромбина в процеса на кръвосъсирване. Фибринът образува мрежа от тромбоцити (кръвни съсиреци).

Serrazimes® е ефективен продукт, чиято ензимна активност разгражда белтъка фибрин, отговорен за образуването на тромбоцити и по този начин може значително да понижи риска от появата на сърдечно-съдови проблеми, свързани с нарушаването на кръвопотока вследствие от запушване на кръвоносни съдове.

Serrazimes® от NOW Foods е иновативен продукт, който е изключително подходящ за добро здраве и профилактика на на сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба: Една капсула 1-2 пъти дневно, преди хранене на празен стомах.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Serrazimes от NOW Foods

Serrazimes

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.